Millionfisken 2020

Millionfisken 2020

Premier for en million kroner!

Aktiviteter under Millionfisken 2019

Under Millionfisken blir det full fart i Salangshallen. Lavangen Paintball stiller opp med utstyr og bane for paintball. – Vi setter opp vår sup air bane (oppblåsbar paintballbane) i Salangshallen og tilbyr barn og unge i alderen i alderen 6 – 10 år spill med våre fjærbaserte markører, sier Svein Ketil Olsen. – Det det settes opp to separate baner i hallen slik at de fra 11 år og oppover kan spill med våre nye utleiemarkører og det spilles med reball (gummiball), sier han. Les mer om andre aktiviteter!

SPILLEDAGER OG TIDSPUNKT

Fredag 29.06 kl 14.00 -19.00 Lørdag 30.06 kl 14.00 -19.00

PRISER:

Vanlig reball med 10 års aldersgrense kr 200.- (2 timer spill, inkluderer alt utstyr)

I tillegg har vi splatmaster reball spill i hallen samtidig fra 5-6 årsalderen til 10 år på egen bane begge dagene. Kr 100.- pr barn.

Klubben har også kiosk med salg av pølse m\ brød, brus kaffe og sjokolade.

STRANDPARKEN

Strandparken er åpen hele døgnet og er gratis å bruke for alle. Her er det mange ulike apparater som er tilpasset terrenget og som passer for ulike aldersgrupper og ferdighetsnivå. Anlegget blant annet er finansiert gjennom spillemidler fra kulturdepartementet og kommunal egenandel. Man trenger ikke være medlem i et idrettslag for å drive fysisk aktivitet i anlegget, det er bare å bruke anlegget.

KLATRING I SALANGSHALLEN

Under Millionfisken er det mulig å bruke klatreveggen i Salangshallen. Klatreveggen er i år utbedret og innfrir alle sikkerhetskrav. Veggen er 10 meter høy, og under Millionfisken vil det være kvalifiserte klatrere tilstede for å sikre de som klatrer.

KINOTILBUD

Under millionfisken blir det kinoforestillinger i kulturhuset på Sjøvegan. Kultursjef Kurt-Jan Kvernmo forteller at alle barn med småfeskarpass eller festivalpass/fiskebevis går gratis inn på forestillingene.

Filmer som vises:

Lørdag kl. 1600
«Ulv i fåreklær» (sensur alle)

Lørdag kl. 1800
«Spiderman Far From Home» (sensur 12 år)

Translate ›