Millionfisken 2019

Millionfisken 2019

Premier for en million kroner!

ARTISTENE ER KLARE!

Siden oppstarten har Millionfisken vært trofast mot sitt  konsept. Det handler om Norges råeste fiskekonkurranse. Vanvittige premier. Festival med toppartister. Stemning for folk  flest. 

For 2019 gjør vi en justering på  kveldsarrangementene, mens fiskekonkurransen  blir som  før.  –  Vi har lyttet til  folket og gjort endringer som vi vet mange har ønsket seg, sier artistgeneral Christer Møller.

Justeringa av konseptet betyr at det på fredag blir festival-og konsertstemning mens det på lørdag blir 90-tallsparty med flere artister. Og after fishing i festivalteltet med Alfred & Co som vanlig: torsdag, fredag og lørdag!

 Kveldspass blir billigere!

–  Prisene er endret slik at kveldspass på lørdag har spesialpris på 350,-  kroner og på fredag 550,-. Og vi har laget et tydelig musikalsk  skille mellom fredag og lørdag, sier Møller.

FREDAG 5. JULI: D.D.E!

–  Vi  har også her lyttet til publikum! Hvert år mottar vi hundrevis av forslag på artister. En av gjengangerne har i alle år vært D.D.E, og endelig passet det for dem den første helga i juli 2019!

Det er liten tvil om at Bjarne Brøndbo og D.D.E er i stand til å skape vanvittig god stemning når de inviterer publikum med på sine refreng.

–  Det er bare å begynne med å, å, å  –  så synger alle med på hvor likar det går no!  –  De  er  Norges desidert beste allsang-band og folkets favoritt uansett hvor i landet de spiller, sier artistgeneralen.

 

LØRDAG 6. JULI: 90-TALLSPARTY!

– Vi endrer konseptet til litt mer club og party.  –  Folk skal kunne prate, danse, nyte musikken, la seg rive med eller bare «chille».  –  Vi  ønsker med dette å «treffe» enda flere folk og har altså også senket prisen ytterligere på lørdag. Her skal Millionfisken gjenskape magiske hits fra 90-tallet, og det blir garantert både puddel-rock og reinspikka eurodisco.

Disse legendene fra 90-tallet er booket:  Infinity med hits som «Happy» og «Feeling Good» , Alice DJ med hits som «Better Off  Alone» og «Back In My Life», og Paradisio med storhiten «Bailando».

  • Var du i Europa, Amerika eller Asia for ikke så lenge siden – var det umulig å gå inn på en klubb eller høre på radioen uten å høre Alice DJ!
  • Infinitys singel «Happy» kom i 1999, og de neste singlene, «Feeling Good» og «Makin’ Out», nådde høyt på VG-lista. Opptrådt tre ganger på «We Love the 90’s» i Telenor Arena.
  • Den belgiske eurodiscogruppen Paradisio med monsterhiten «Bailando» ble listetopp både i Italia, Danmark, Norge, Finland, Sverige og var langt oppe på listene i de fleste land i Europa!

PARADISIO

90-talls party lørdag

ALICE DJ

90-talls party lørdag

INFINITY

90-talls party lørdag

ALFRED & CO

i teltet tors-fre-lør


DET LØNNER SEG Å HANDLE TIDLIG PÅ HOOPLA (klikk her!)

    • Småfeskarpass kr. 249,-
    • Storfeskarpass kr. 799,- (fram til 31.12.18)
    • Dagspass fredag kr. 550,-
  • Dagspass lørdag kr. 350,-

Bill. avgift kommer i tillegg

Translate ›