Millionfisken

Millionfisken

Premier for en million kroner!

ARTISTER I 2019!

Siden oppstarten har Millionfisken vært trofast mot sitt  konsept. Det handler om Norges råeste fiskekonkurranse. Vanvittige premier. Festival med toppartister. Stemning for folk  flest. 

FREDAG 5. JULI: D.D.E!

–  Vi  har lyttet til publikum! Hvert år mottar vi hundrevis av forslag på artister. En av gjengangerne har i alle år vært D.D.E, og endelig passet det for dem den første helga i juli 2019!

Det er liten tvil om at Bjarne Brøndbo og D.D.E er i stand til å skape vanvittig god stemning når de inviterer publikum med på sine refreng.

–  Det er bare å begynne med å, å, å  –  så synger alle med på hvor likar det går no!  –  De  er  Norges desidert beste allsang-band og folkets favoritt uansett hvor i landet de spiller, sier artistgeneralen.

 

LØRDAG 6. JULI: 90-TALLSPARTY!

– Vi endrer konseptet til litt mer club og party.  –  Folk skal kunne prate, danse, nyte musikken, la seg rive med eller bare «chille».  –  Vi  ønsker med dette å «treffe» enda flere folk og har altså også senket prisen ytterligere på lørdag. Her skal Millionfisken gjenskape magiske hits fra 90-tallet, og det blir garantert både puddel-rock og reinspikka eurodisco.

Disse legendene fra 90-tallet er booket:  Infinity med hits som «Happy» og «Feeling Good» , Alice DJ med hits som «Better Off  Alone» og «Back In My Life», og Paradisio med storhiten «Bailando».

  • Var du i Europa, Amerika eller Asia for ikke så lenge siden – var det umulig å gå inn på en klubb eller høre på radioen uten å høre Alice DJ!
  • Infinitys singel «Happy» kom i 1999, og de neste singlene, «Feeling Good» og «Makin’ Out», nådde høyt på VG-lista. Opptrådt tre ganger på «We Love the 90’s» i Telenor Arena.
  • Den belgiske eurodiscogruppen Paradisio med monsterhiten «Bailando» ble listetopp både i Italia, Danmark, Norge, Finland, Sverige og var langt oppe på listene i de fleste land i Europa!

PARADISIO

90-talls party lørdag

ALICE DJ

90-talls party lørdag

INFINITY

90-talls party lørdag

ALFRED & CO

i teltet tors-fre-lør

Translate ›