Millionfisken 2020

Millionfisken 2020

Premier for en million kroner!

Barn skaper begeistring!

SpareBank1 Nord-Norge er begeistret over å få lov til å arrangere eget gateløp for barn under Millionfisken. Det bidrar til økt aktivitet og glede under arrangementet og dette er med på å befeste Millionfisken som et familiearrangement, sier avdelingsleder i SNN Finnsnes, Lill Tove Torheim.

– Vi har vært en stolt og solid samarbeidspartner for Millionfisken siden den spede begynnelsen og det er glede for oss å være med på denne folkefesten, både som sponsor og arrangør av Barnas Gateløp, sier hun.

GRATIS GATELØP

At det er gode tiltak for barn og unge, er også et godt argument for å støtte Millionfisken. Sparebank1 bidrar selv med et arrangement under festivalen, nemlig Barnas Gateløp på lørdag. Vi oppfordrer alle barn opp til 12 år om å melde seg på. Det koster ingenting og deltakerne kan hente ut startnum- mer på SNN sin stand på torget.

PREMIE TIL ALLE

Meningen med Barnas Gateløp er at ungene skal ha det gøy og få lov til å delta med eget startnummer på brystet. Løpet passer absolutt alle barn i alderen 0 – 12 år. I tillegg til gleden ved å delta, får alle sammen premie!

Translate ›