Millionfisken 2020

Millionfisken 2020

Premier for en million kroner!

Er du klar for Millionfisken?

Millionfisken er Norges største og råeste fiskekonkurranse med en
premiepott på over 1 million kroner. Med fiskebevis/festivalpass får du deltagelse i fiskekonkurransen, samt fri adgang til alle konserter i festivalteltet.
Millionfisken har i alle år vært tro til konseptet med å samle masse folk i Salangen for å skape gode og artige øyeblikk. De som kommer til Millionfisken skal oppleve at her er alt lagt til rette for at sportsfiskere, festivalfolk, lokalbefolkning og alle andre interesserte skal kjenne på energien Millionfisken gir.


FISKE
Spenningen med å dorge etter ørreten, kjenne torsken rykke i håndsnøret eller følge intenst med på flua som driver nedover elva. Og kanskje er det akkurat den rette som går på. Den fisken som sikrer førstepremien på 500 000. Noen drar herfra på søndag med mer penger enn det de hadde turt å drømme om, eller med en flott gave som helt sikkert er nyttig. Dette er mekka for enhver fisker.
FOLK
I sentrum syder det av folk og aktiviteter. Barn løper med startnummer og alle får blanke medaljer når de kommer i mål. Butikker utforskes, noen tar en heftig runde på tivoli mens andre tar ei rolig stund på kafé. Her kan familier og venner investere i kvalitetstid og fylle kontoen for gode minner.
FEST
Scenen er rigget og mikrofonene er plugget i. Vi venter bare på å kjenne den dirrende bassen i kroppen. Føle energien fra noen av våre beste musikere og la oss imponere av rytmer og lyrikk. Om kvelden skal vi kose oss og treffe nye folk eller prate om «før i tida» med de vi har kjent hele livet.

Millionfisken fører sammen næringslivet, de frivillige og Salangen kommune i et unikt samarbeid. Det har gjort Millionfisken til en solid merkevare som er lagt merke til i store deler av landet. Dugnadsånden lever som aldri før, og alle Salangsværinger gleder seg til å vise seg fram fra sin beste side. VELKOMMEN!!

Translate ›