Millionfisken 2020

Millionfisken 2020

Premier for en million kroner!

Et besøk på NYT?

Restauranten NYT fortsetter suksessoppskriften fra i fjor og tilbyr sine favoritt- retter til sultne millionfiskere. – I år åpner vi enda tidligere sånn at folk kan ta lunsjen på NYT restaurant, sier Cecilie Lundberg.

Det er Øvre Salangen Grendelag som står for serveringen, og om lag 50 blide og hyggelige frivillige står klare til å bemanne restauranten. – Vi fikk gode tilbakemeldinger i fjor, så vi gleder oss veldig til å drifte restauranten i år også, sier Lundberg.

KVALITET FRA DYRØYMAT

Maten leveres også i år fra Dyrøymat, som er kjent for sine gode smaker. – Laksen vi serverer er jo vokst opp hos Salaks, så vi vet at det er gode råvarer, sier hun. Tilberedningen gjøres av kokkene fra Dyrøymat, mens blide frivillige fra Øvre Salangen står for serveringen.

MIDT I SENTRUM

Restauranten NYT holder til midt i sentrum av Sjøvegan, i Huset mot Havet. Med inngang fra Lundplanet er det bare å spasere rett fra festivalområdet og inn i restauranten. – I år skal vi skilte lokalene enda bedre, så det skal være lett å finne oss, sier Lundberg. Hun lover skikkelig god mat og mulighet til å kjøpe mineralvann, øl, vin og cider – det hele toppet med blide servitører. null

MENY:

Restauranten tilbyr et variert utvalg av retter. Lundberg sier de kommer til å satse sterkt på favorittene fra i fjor. Bla. fiskesuppe, kald laks, Biff Stroganoff mm.

Åpningstider

Fredag: 15.00-19.00, lørdag og søndag 11.00-19.00.
NB! Feil åpningstider i festivalavisen.

Translate ›