Millionfisken 2020

Millionfisken 2020

Premier for en million kroner!

Artistene i 2018

Torsdag: Sandra Lyng

Fredag: CC Cowboys

Lørdag: Silya Nymoen

Fredag/lørdag etter hovedartist: Norwegian Creedence

Hver dag i festivalteltet: Alfred

Sandra Lyng fikk sitt gjennombrudd da hun kom på fjerdeplass i Idol i 2004.

Torsdag på Millionfisken 2018

I tiden etter Idol ga hun ut singlene «Sommerflørt» med bla OnklP og «I morgen» som fikk gode  plasseringer på VG-lista. Like etter ga hun ut sitt debutalbum Døgnvill som havnet på tredjeplass i VG-listas albumliste.

Etter debutalbumet turnerte hun og var med på ulike TV-opptredener frem til 2010. I tiden som fulgte reiste hun mye og etter et lengre opphold i Brasil og USA begynte hun å skrive musikk igjen. Haugen etablerte seg i Los Angeles for å arbeide med låtskriving og finne et nytt musikalsk uttrykk. I Los Angeles jobbet hun med blant annet Andreas Schüller og Will.I.Am.

I 2013 gjorde hun comeback med sin første engelskspråkelige låt kalt «PRTeY». I 2014 fulgte hun opp med albumet LA-Files. I januar 2015 var hun aktuell i TV-programmet Mitt Dansecrew på TV 2 og med singelen «Heels Off». I 2017 ga hun ut singelen «Fall» med OnklP.

Sommeren 2015, 2016 og 2017 var hun med på VGs Sommershow-turné og på VG-listekonsertene rundt i Norge.

CC Cowboys har solgt plater i bøtter og spann

CC Cowboys har i 28 år vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull-og platinatroféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hit-låter på samvittigheten.

1.juni er det duket for kvartettens ellevte studioalbum “PERFEKT NORMAL”. Et album  der de går tilbake til røttene og rendyrker det direkte og dynamiske uttrykket vi kjenner fra konsertene deres. De har spilt inn dette materialet mer eller mindre live i studio, og det kan høres på energien og nerven i både fremførelse og måten opptakene er gjort på. CC Cowboys har på denne platen latt seg inspirere av spontaniteten og råheten fra 60/70-tallets klassiske rock-innspillinger, men gjort det med en moderne tilnærming, og resultatet foreligger altså 1. juni.

Flere av låtene har allerede vært sluppet som singler, og både “Hun er havet” og “Det magiske ordet unnskyld” er blitt godt eksponert på norske radiostasjoner. Den 20. april er det duket for enda en smakebit når låten “Jeg vil vite alt” slippes som single. Dette er en låt med et universelt tema, som alle kan kjenne seg igjen i, og det er Grønneberg på sitt aller beste: -Fortell meg om det stedet du kommer i fra, om gatene og vennene og din mor og din far, om ungdomstid og opprør og den første kjærlighet, var det ved første blikk eller en du kjente fra før, jeg vil vite alt.

 

Silya Nymoen, et fyrverkeri

-Vi er stolte over å kunne presentere «Hver gang vi møtes»-artisten SILYA for Millionfisken-publikum i 2018, sier artistansvarlig Christer Møller i Millionfisken. Høsten 2013 deltok Silya i «Stjernekamp» på NRK1 og tok Norge med storm. Silya viste uke på uke gjennom «Stjernekamp» at hun er den ultimate artist med sin særegne vokal, sterke musikalske øyeblikk og ikke minst med sitt entertainergen som er få artister forunt.

Møt Silya utover hele våren på TV2s ”Hver gang vi møtes”. 

Silya er etterhvert blitt en merittert pop/rock-artist, men har også andre oppdrag som

Lørdag på Millionfisken!

programleder på TV, blant annet som syngende programleder for NRKs julekonsert der hun opptrådte med årets ”Stjernekamp”-vinner Adam Douglas. – Silya er min favoritt i Norge, ferdig snakka, sa Adam Douglas i den forbindelse. Jeg er så heldig som får lov til å synge med henne, skryter han. Og som om ikke det var nok, dukker hun også opp som programleder for MGP i år!

Internasjonal karriere

Det er relativt ukjent for de fleste, men Silyas første suksess var som vokalist i den vellykkede, banebrytende norske gruppen Multicyde. Du husker kanskje ”Not For The Dough” med munnspilltemaet fra Flåklypa? Signet til Warner Music, ga Multicyde ut to album og hadde tre #1 hits i Norge. De turnerte i Skandinavia og Tyskland og mens Silya var med i Multicyde, spilte hun også i musikaler som Cabaret, Chicago og West Side Story.

Etter Multicyde begynte Silya å jobbe med publishing – og låtskriverforlaget Murlyn i Stockholm som fokuserte på henne som låtskriver. Dette ledet henne til et internasjonalt nivå og til New York, der hun umiddelbart følte seg hjemme. I USA kom Silya raskt i gang med å skrive låter med produsenter og musikere flere steder som NY, Los Angeles, Atlanta osv, noe som resulterte i blant annet en duett med Cee-Lo Green.

Silyas talent som låtskriver har fanget oppmerksomheten til mange artister som ønsker å fremføre sangene hennes. Låtene hennes er gjort av store amerikanske, australske og europeiske artister som har solgt til gull internasjonalt. Blant dem var den første singelen «Sneakernight” på Vanessa Hudgens andre album og singelen «Kiss Your Mama» for australske pop diva Vanessa Amorosi.

-Vi ser fram til å få Silya på hovedscenen lørdag under Millionfisken, sier artistansvarlig Christer Møller – og vi kan love trøkk fra første tone med fullt band, blåserrekke og det meste!

Feststemningen fortsetter fredag og lørdag med Norwegian Creedence!

Feststemningen fortsetter etter CC Cowboys på fredag og Silya på lørdag med Norwegian Creedence! Her blir det rock med røtter og trøkk!
Norwegian Creedence er et norsk tributeband til Creedence Clearwater Revival og John Fogerty.
Gutta i bandet vokste opp med Creedence-musikken og har hørt på den i over 40 år.

Settlista består av ca. 40 sanger fra alle 7 album som CCR gav ut, pluss noe av John Fogertys soloutgivelser.

Og siden «sjefen sjøl» John Fogerty fortsatt er meget aktiv og kommer ut med ny musikk så utvider også The Norwegian Creedence sin settliste deretter!

Bandet låter veldig nært orginalen! Og at Creedence-musikken fortsatt er populær viser seg overalt hvor de spiller.

 

Translate ›