Millionfisken 2020

Millionfisken 2020

Premier for en million kroner!

Salget 2020 er i gang!

Kjøp billetter før nyttår til uslåelige pris! Noen artister er allerede klare, mens vi venter på signering av hovedartister fredag og lørdag.

TORSDAG: konsert med VASSENDGUTANE!

18. desember 2018 ble Vassendgutane tildelt sitt  19. trofè. Da de ble Gullplate overlevert for ”Du & Ej  & Meetoo”.  

At en norsk artist er blitt tildelt så mange trofè for sine album, taler sitt klare språk om bandets eventyrlige suksess gjennom 24 år.

  Managementet opplyser at nye rekorder ble satt i 2018 og 2019.

UNIK OPPLEVELSE: En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse.  Bandet leverer et show som få andre band i denne kategori kan  vise til.  Allsangen ”runger” i store haller og på de største festivalene når bandet spiller. Bandet har hele tiden lagt vekt på kvalitet og det visuelle, dette forsterkes ytterligere i 2020, opplyser bandets manager.

FREDAG OG LØRDAG: TOPCOAT – Norges kuuuleste partyband!

Topcoat blir stadig oftere omtalt som Norges kuleste cover/partyband, og som uoffisielle norgesmestre i partymusikk gir Topcoat deg en høykvalitets partypakke av heftigste sort…

Harstadbandet har de de siste tiårene vært et svært ettertraktet og populært liveband, noe som har ført til turnèaktivitet over hele landet! Bandet har eksistert siden 1985, og er å anse som veteraner i norsk musikkliv!

Topcoat satser ubetinget på en publikumsvennlig låtprofil, tette og tøffe medleys, groovy låter med trøkk kombinert med lyd og lys som ligger i popscenens eliteserie!

Bandet serverer de beste partylåtene fra -70, -80, -90, -00 og -10 tallet på løpende bånd, og det er ingen dødpunkter med kjedelige «b-låter».

Dette gir en uovertruffen publikumskontakt, og et tett og tøft show, og alle publikummere går smilende hjem etter en kveld med Topcoat!

«TOPCOAT STARTER FOR FULLT, OG ØKER PÅ ETTERHVERT»

FREDAG OG LØRDAG: TBA

Translate ›