Millionfisken 2018

Millionfisken 2018

Premier for en million kroner!

Silya til Millionfisken 2018

”Hver gang vi møtes”-artist til Salangen! Lørdag 27. januar er Silyas dag i programmet, så følg med på TV2!

-Vi er stolte over å kunne presentere «Hver gang vi møtes»-artisten SILYA for Millionfisken-publikum i 2018, sier artistansvarlig Christer Møller i Millionfisken. Høsten 2013 deltok Silya i «Stjernekamp» på NRK1 og tok Norge med storm. Silya viste uke på uke gjennom «Stjernekamp» at hun er den ultimate artist med sin særegne vokal, sterke musikalske øyeblikk og ikke minst med sitt entertainergen som er få artister forunt.

Møt Silya utover hele våren på TV2s ”Hver gang vi møtes”. 

Silya er etterhvert blitt en merittert pop/rock-artist, men har også andre oppdrag som

Silya er klar for Millionfisken!

programleder på TV, blant annet som syngende programleder for NRKs julekonsert der hun opptrådte med årets ”Stjernekamp”-vinner Adam Douglas. – Silya er min favoritt i Norge, ferdig snakka, sa Adam Douglas i den forbindelse. Jeg er så heldig som får lov til å synge med henne, skryter han. Og som om ikke det var nok, dukker hun også opp som programleder for MGP i år!

Internasjonal karriere

Det er relativt ukjent for de fleste, men Silyas første suksess var som vokalist i den vellykkede, banebrytende norske gruppen Multicyde. Du husker kanskje ”Not For The Dough” med munnspilltemaet fra Flåklypa? Signet til Warner Music, ga Multicyde ut to album og hadde tre #1 hits i Norge. De turnerte i Skandinavia og Tyskland og mens Silya var med i Multicyde, spilte hun også i musikaler som Cabaret, Chicago og West Side Story.

Etter Multicyde begynte Silya å jobbe med publishing – og låtskriverforlaget Murlyn i Stockholm som fokuserte på henne som låtskriver. Dette ledet henne til et internasjonalt nivå og til New York, der hun umiddelbart følte seg hjemme. I USA kom Silya raskt i gang med å skrive låter med produsenter og musikere flere steder som NY, Los Angeles, Atlanta osv, noe som resulterte i blant annet en duett med Cee-Lo Green.

Silyas talent som låtskriver har fanget oppmerksomheten til mange artister som ønsker å fremføre sangene hennes. Låtene hennes er gjort av store amerikanske, australske og europeiske artister som har solgt til gull internasjonalt. Blant dem var den første singelen «Sneakernight” på Vanessa Hudgens andre album og singelen «Kiss Your Mama» for australske pop diva Vanessa Amorosi.

-Vi ser fram til å få Silya på hovedscenen lørdag under Millionfisken, sier artistansvarlig Christer Møller – og vi kan love trøkk fra første tone med fullt band, blåserrekke og det meste!