Millionfisken 2020

Millionfisken 2020

Premier for en million kroner!

Stort festivaltelt og nytt festivalområde

I år er festivalområdet for Millionfisken flyttet til Lundplanet, mellom Felleskjøpet og marinaen. Samtidig blir det satt opp et stort festivaltelt med scene og plass til over 2000 mennesker. Med denne endringen er festivalområdet blitt enda større, og samtidig er konsertene på kvelden mindre utsatt for dårlig vær.

Fram til i år har hovedscenen vært plassert på Lundkaia. Men på grunn av byggearbeider ved det gamle Coop-bygget, er det blitt plassmangel i området rundt Lundkaia. – Den løsninga vi får nå, betyr større og bedre plass for publikum, sier leder for hovedkomiteen, Torkel Rørstrand.

TELT TIL 2000 GJESTER

Den andre store fordelen med telt, er at publikum og artister er skjermet dersom det skulle bli dårlig vær. – Vi kalkulerer jo selvsagt med strålende vær og T-skjorte og shorts under hele Millionfisken. – Da ruller vi opp alt av vegger slik at folk kan nyte utsikten og sommernatta samtidig som de koser seg på konsert, sier Rørstrand.

NYTT FESTIVALOMRÅDE

Inngangen til det nye festivalområdet blir mellom Sør-Troms Museum og lagerbygget til Maxi. I området mot moloen blir det vrimleområde og et eget mattelt. – Dette blir perfekt for de som trenger å oppdatere seg og prate med gamle kjente og samtidig ha nærhet til konsertteltet, sier han. Alt blir oversiktlig og med nær tilgang til mat og drikke, samt toaletter.

UTSTILLERE

Utstillere får sin vante plass på oversiden av Lundplanet og gaten blir stengt for trafikk mellom Maxi og Huset Mot Havet. – Salgsbodene er et trivelig innslag og dette et perfekt område for å møtes på dagtid, sier han.

TIVOLI VED STRANDPARKEN (tidligere U4)

Tivoliet er plassert i Strandparken, om lag 150 meter fra festivalteltet. – Dette gjør at vi får utnyttet områdene på Lundplanet på en bedre måte, og samtidig har folk god tilgang på tivoliet. – Vi vet at det er mange som setter stor pris på Hugos Tivoli, så det er viktig for oss at de har en god plassering, sier han.

Translate ›