Millionfisken 2020

Millionfisken 2020

Premier for en million kroner!

TAKK FOR I ÅR!

Gratulerer til alle vinnerne! De største premiene som gikk ut i år, er 100 000 for tyngste fisk og 100 000 til den som kom nærmest idealtorsken. I tillegg er det delt ut en rekke andre premier i samarbeid med våre sponsorer (se nettsiden for mer info). I år gikk dessverre ikke hovedpremien på 500 000 ut for sjøørret med idealvekt. Flere var svært nær, men ingen var innenfor +/- 10 gram på idealvekta. Hovedpremien gikk sist ut i 2013 etter sju år med Millionfisken, men statistikk er statistikk og til neste år …

VI VEIT KOR VI BOR: Utendørsfestival i nord er som kjent en risikosport rent værmessig, det er slett ingen floskel! Millionfisken er intet unntak, men noe vi rett og slett ønsker å gjøre for å skape aktivitet og minneverdige opplevelser for våre besøkende og for oss i Salangen!
Gråe og kalde dager til tross (med opptil 18 sekundmeter vind); det gleder oss enormt at vi bare har møtt blide, positive og engasjerte folk overalt – som tydelig setter pris på å være på utendørsfestival nettopp i Salangen!!
Vi har møtt frivillige og et næringsliv som jobber døgnet rundt; som står på med et ukuelig engasjement, og som er tilpasningsdyktige når været eller situasjonen krever det – uansett når på døgnet! Honnør til alle!
På samme måte har vi møtt toppartister, topp lyd- og lydfolk som tilpasser seg og snur seg 180 grader rundt uansett hva rideren sier! Fokuset deres er at publikum skal få den best mulige opplevelsen. Det står det enorm respekt av!
Mange fler skal takkes (ingen nevnt, ingen glemt)!  🙂
SÅ TAKK FOR I ÅR! VI SES IGJEN 4. juli – 7. juli 2019

Translate ›