Millionfisken

Millionfisken

Premier for en million kroner!

Nyheter

Pressemelding 13.04.21:

Millionfisken 2021 avlyses

Styret i Millionfisken AS har i dag besluttet at vi ikke kommer til å gjennomføre Millionfisken i 2021.

Det er med tungt hjerte styret kom til denne beslutningen. Vi anser det ikke som forsvarlig å initiere de prosesser som måtte ha startet nå, for å rekke å bli klar til årets festival.

Disse prosessene ville medført betydelige kostnader, som Millionfisken ville stått ansvarlig for. Med de restriksjoner og usikkerheter vi står ovenfor med Covid-19 anser ikke styret det som mulig å få gjennomført på en forsvarlig måte. 

Vi beklager de ulemper dette måtte medføre for våre samarbeidspartnere og håper på forståelse for vår beslutning. 

Millionfisken AS har imidlertid god kontroll på selskapet og vil derfor kunne stå støtt i en utfordrende tid. Vi forbereder oss på at ting blir bedre og vil nå sette fokus på å få arrangert Millionfisken i 2022. 

Vennlig hilsen,

På vegne av Millionfisken AS

Torkel C Rørstrand

Styrets leder

REFUSJON AV KJØPTE BILLETTER FOR 2021: Som i fjor utbetaler Hoopla full ref for kjøpte billetter inkl. billettavgift. Obs: Hvis du har kjøpt billetter til andre/som gave e.l., utbetales refusjonen til «hovedkjøper».

LØRDAG: Dr. Hook starring Dennis Locorriere!

Det legendariske bandet Dr.Hook er tilbake, med Dennis Locorriere, stemmen og opphavsmannen til flere av de mest kjente sangene i front.

Hvem husker ikke låter som «Sylvia’s Mother», «A little bit more», «Only Sixteen» og «When You’re In Love With a Beautiful Woman» ? Andre tenker kanskje heller på «Millionare» eller «Everybody’s Making It Big But Me»

Dr. Hook til MIllionfisken 2020!
Les mer

TORSDAG: Vassendgutane!

Vassendgutane trenger knapt ingen nærmere presentasjon etter at de har turnert landet rundt i mange år! En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse!  Bandet leverer et show som få andre band i denne kategori kan  vise til.  Allsangen ”runger” i store haller og på de største festivalene når bandet spiller. Bandet har hele tiden lagt vekt på kvalitet og det visuelle, dette forsterkes ytterligere i 2020, opplyser bandets manager.

Les mer

FREDAG: Hanne Sørvaag!

Norgespremiere på vårens store konsertturne «Meg og Dolly (Parton)» er 12. februar. 3. juli er det klart for konsert under Millionfisken!
Med over 3000 låter i bagasjen, og 40 år siden superhiten «9 to 5» er det klart for å feire en av nåtidens største artister. På Millionfiskenscenen står Hanne Sørvaag sammen med et stjernelag av musikere.

Hanne har elsket Dolly siden hun var liten jente, og hatt henne som en stor inspirasjonskilde for egen karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i konserten.

Les mer

Velkommen til 2020!

Vi er allerede godt i gang med planleggingen av 2020-festivalen og ser fram til å møte deg! Mange artister er på blokka, men alle er ikke landet i skrivende stund. Salgsstart blir 1. desember, og du benytter vel anledningen til å sikre deg billige billetter før nyttår? Det blir lagt ut kun 300 stk av disse!

Fiskelykke?
Foto: Hans Erik Børve

TAKK FOR I ÅR, VELKOMMEN 2.-5. juli i 2020!

FISKE-FOLK-FEST: Alt stemte; godt fiske, blide folk koste seg og ga uttrykk for det, suksess med vårt nye giganttelt som hovedarena for fest, konserter og premieutdeling! 

HONNØR til alle sponsorer, samarbeidspartnere og utallige frivillige som står på år etter år. Det skal ikke være mulig å gjøre dette i lille Salangen, men dere gjør det faktisk mulig!

Les mer

Hør NRK-intervjuet!

NRK Troms var til stede da startskuddet gikk torsdag. De intervjuet daglig leder Torkel Rørstrand, ordfører Sigrun W. Prestbakmo og «seniorfisker» Tore Chruickshank. Hør intervjuet her!

TAXI-informasjon

Taxiholdeplassen er på torget, dvs over veien fra Narvesen. OBS det vil kun være tillatt for drosjer der, og Vegvesenet vil skilte der fra torsdag til søndag. Selv om det settes inn ekstra drosjer i helgen, kan det være lurt å bestille i forkant. Taxi bestilles på 77 17 12 00.
Ha ei fin millionfiskhelg! Hilsen Sjøvegan, Dyrøy, Ibestad og Gratangen taxi!

Translate ›