Millionfisken 2018

Millionfisken 2018

Premier for en million kroner!

Nyheter

Pressemelding: Sandra Lyng til Millionfisken 2018!

Vi presenterer nå torsdagsartisten på Millionfisken 2018 og flere artister til fredag og lørdag.
Sandra Lyng fikk sitt gjennombrudd da hun kom på fjerdeplass i Idol i 2004.

I tiden etter Idol ga hun ut singlene «Sommerflørt» med bla OnklP og «I morgen» som fikk gode  plasseringer på VG-lista. Like etter ga hun ut sitt debutalbum Døgnvill som havnet på tredjeplass i VG-listas albumliste.

Etter debutalbumet turnerte hun og var med på ulike TV-opptredener frem til 2010. I tiden som fulgte reiste hun mye og etter et lengre opphold i Brasil og USA begynte hun å skrive musikk igjen. Haugen etablerte seg i Los Angeles for å arbeide med låtskriving og finne et nytt musikalsk uttrykk. I Los Angeles jobbet hun med blant annet Andreas Schüller og Will.I.Am.

I 2013 gjorde hun comeback med sin første engelskspråkelige låt kalt «PRTeY». I 2014 fulgte hun opp med albumet LA-Files. I januar 2015 var hun aktuell i TV-programmet Mitt Dansecrew på TV 2 og med singelen «Heels Off». I 2017 ga hun ut singelen «Fall» med OnklP.

Sommeren 2015, 2016 og 2017 var hun med på VGs Sommershow-turné og på VG-listekonsertene rundt i Norge.

FESTSTEMNING FREDAG OG LØRDAG MED NORWEGIAN CREEDENCE!

Feststemningen fortsetter etter CC Cowboys på fredag og Silya på lørdag med Norwegian Creedence! Her blir det rock med røtter og trøkk!
Norwegian Creedence er et norsk tributeband til Creedence Clearwater Revival og John Fogerty.
Gutta i bandet vokste opp med Creedence-musikken og har hørt på den i over 40 år.

Settlista består av ca. 40 sanger fra alle 7 album som CCR gav ut, pluss noe av John Fogertys soloutgivelser.

Og siden «sjefen sjøl» John Fogerty fortsatt er meget aktiv og kommer ut med ny musikk så utvider også The Norwegian Creedence sin settliste deretter!

Bandet låter veldig nært orginalen! Og at Creedence-musikken fortsatt er populær viser seg overalt hvor de spiller.

 

Silya til Millionfisken 2018

”Hver gang vi møtes”-artist til Salangen! Lørdag 27. januar er Silyas dag i programmet, så følg med på TV2!

-Vi er stolte over å kunne presentere «Hver gang vi møtes»-artisten SILYA for Millionfisken-publikum i 2018, sier artistansvarlig Christer Møller i Millionfisken. Høsten 2013 deltok Silya i «Stjernekamp» på NRK1 og tok Norge med storm. Silya viste uke på uke gjennom «Stjernekamp» at hun er den ultimate artist med sin særegne vokal, sterke musikalske øyeblikk og ikke minst med sitt entertainergen som er få artister forunt. Les mer

Hvor finner du informasjon?

Lurer du på noe om camping, båt, åpningstider, fiskeregler, billetter, matservering, salgstelt osv? Bruk linken INFORMASJON øverst på nettsida her. Der finner du det meste av informasjon oversiktlig kategorisert! NB! En del detaljer og selve programmet for 2018 blir oppdatert senere!

Vi slipper første hovedartist!

-Millionfiskens gjester er godt vant og vi føler helt klart på forventningspresset, sier Torkel Rørstrand, styreleder i Millionfisken. Men vi føler oss rimelig sikker på suksess når vi endelig har lykkes med å få CC Cowboys til Millionfisken. CC Cowboys holder seg stadig like aktuelle, og er blant de mest profilerte norske artister i radio og konsertsammenheng.
Siden slutten av 80-tallet har CC Cowboys gitt ut et tosifret antall album, som alle har oppnådd gode omtaler og salgstall.
Les mer

NRK-program fra Millionfisken, vi åpner salget med spesialpris!

NRK TV med Rune Gokstad besøkte Millionfisken i 2015. I serien som startet 5. september forbereder Rune seg på å delta i Millionfisken (for å vinne, selvsagt…). Tirsdag 3. oktober ser vi at han deltar i Millionfisken! VI ÅPNER SAMTIDIG SALGET med spesialpris i en kort periode, og deretter øker prisen. Klikk her for å sikre deg billetter. I 2018 er datoene 28. juni – 1. juli. Les mer om serien på NRKs nettsider.

 

13-åring tar storkveite

Tidenes største. Storkveite på 87 kg tatt av 13-åring. Simon Muladal (13) fra Tromsø dro i land storkveita under Millionfisken 2017! Med sine 13 år er Simon en dreven fisker og sammen med faren har han deltatt i fire år i konkurransen. I fjor dro han i land 100 000-torsken, og han har også vunnet en rekke andre premier.

Les mer

Premiering «Ta sjansen»

 • Vinner idealtid damer:
  • Ulrikke Thomassen gavekort 1500,- Sport 1 Sjøvegan
 • Vinner idealtid herrer:
  • Rachid Mkimel gavekort 1500,- Sport1 Sjøvegan
 • Raskest tid:
  • Luis Miguel fallskjermhopp med Skydive Elvenes
 • Trekkepremie:
  • Yngve Eidissen Festivalpass Millionfisken 2018