Millionfisken 2019

Millionfisken 2019

Premier for en million kroner!

Vi er klar!!

-Salangen er klar til årets Millionfiskarrangement og ønsker  tilreisende, deltakere, arrangører, ildsjeler, frivillige og samarbeidspartnere lykke til med Millionfisken 2018, slår hovedkomiteen fast!

Mange trofaste samarbeidspartnere

-Millionfisken er uten tvil et av de viktigste arrangement for næringslivet her i kommunen vår, direkte for enkelte næringsdrivende og indirekte for andre, sier styreleder Torkel Rørstrand.

Millionfisken har alltid vært et samarbeid mellom næringslivet, frivillige og kommunen. Også i år, som i alle år tidligere stiller SIF Fotball og andre frivillige opp med en enorm dugnadsinnsats, og Salangen kommune er også en viktig samarbeidspartner særlig mht tilrettelegging for arrangementet.

Vi vil også gi en honnør til våre sponsorer og samarbeidspartnere. Alle er viktig, men det er gledelig at vi har fått en flerårig avtale med Salaks AS og Sparebanken Nord-Norge.  Disse har over flere år bidratt med betydelige summer og arbeidskraft slik at Millionfisken kan gjennomføres. I tillegg er lokalt næringsliv aktive bidragsytere til dette arrangementet som betyr så mye for så mange.

Det unike samarbeidet vi har i Salangen, mellom frivillighet, kommune og næringsliv skaper verdier for hele lokalsamfunnet, og Millionfisken er kanskje det beste eksempelet på dette.

Helnorsk artistrekke

-Artistene er i år som alle år plukket fra øverste hylle, med tanke på vårt svært varierte publikum, sprudler artistansvarlig Christer Møller. Vi har tradisjon for å plukke nasjonale og internasjonale toppartister, både Smokie, Bellamy Brothers,  Halvdan Sivertsen, Jonas Fjeld, Johnny Logan, Manfred Mann – for å nevne noen få – har stått på konsertlista vår gjennom 11 år– men i år er vi stolt av å presentere ei helnorsk liste. Vi har fått stor positiv respons på lista som inkluderer artister som CC Cowboys, Silya Nymoen, Sandra Lyng og Norwegian Creedence!

Vi gleder oss stort til å ta fatt på årets arrangement, og med alle frivillige som står på for å få dette til er alt i trygge hender.

De største premiene!

Også i år kan vi friste med flotte premier, og vi er minst like spent som fiskerne når vekta blir offentliggjort, og vi får vite om noen er innenfor vektgrensen for å vinne 500 000,- kr for sjøørreten.

-Vi gleder oss til å treffe akkurat deg på Millionfisken, sammen med oss. Fire dager med fiske, folk og fest venter. Ta godt vare på hverandre, både til lands og til vanns, spis godt på våre spisesteder, le høyt og ha fantastiske dager i Salangen.

Vi ønsker alle tilreisende, deltakere, arrangører, ildsjeler, frivillige og samarbeidspartnere lykke til med Millionfisken 2018!!

 

Translate ›