Millionfisken 2018

Millionfisken 2018

Premier for en million kroner!

Vi slipper første hovedartist!

-Millionfiskens gjester er godt vant og vi føler helt klart på forventningspresset, sier Torkel Rørstrand, styreleder i Millionfisken. Men vi føler oss rimelig sikker på suksess når vi endelig har lykkes med å få CC Cowboys til Millionfisken. CC Cowboys holder seg stadig like aktuelle, og er blant de mest profilerte norske artister i radio og konsertsammenheng.
Siden slutten av 80-tallet har CC Cowboys gitt ut et tosifret antall album, som alle har oppnådd gode omtaler og salgstall.
Spellemannpris fikk gruppa allerede for debutalbumet «Blodsbrødre» i 1990, og frem til 1998 tilførte de med jevne mellomrom sterke tilskudd til diskografien. CC Cowboys tok så en pause noen år, hvor Grønneberg gav ut to soloalbum. CC Cowboys slapp 2 nye låter 24. april i 2017; «Hun er Havet» og «Gudinner».
Sommeren 2017 har bandet spilt på en rekke store festivaler og egne konserter over hele landet. På tampen av året spilte de for et utsolgt Rockefeller i Oslo og hadde turneavslutning med ekstrakonserter i Trondheim.

Bandet frontes av Magnus Grønneberg, men til tross for at han og CC Cowboys har solgt plater i bøtter og spann og spilt for fullsatte saler rundt omkring i Norge, har det stått overraskende lite om vokalisten og låtskriverens privatliv i media. Folk flest ble først godt kjent med han i 2013-sesongen av TV-serien Hver gang vi møtes.

CC Cowboys spiller på Millionfisken fredag 29. juni 2018! –Og: vi er i innspurten av kontraktsforhandlingene med torsdagsartisten, den andre fredagsartisten og to lørdagsartister! De blir minst like spennende, sier leder i hovedkomiteen Jørn Myrlund hemmelighetsfullt …

JULEGAVETIPS?
KJØP BILLETT NÅ!

1. januar stiger prisen med ca 300,-.

1. mars og 1. juni stiger den enda mer!